Услуги

Поцинковане

Цинкът е сребристо бял метал с подчертан метален блясък. Основната функция на поцинковането е да защитава желязото от корозия, но освен това придава хубав външен вид на детайлите.

С полагане на слой пасивация се увеличава допълнително устойчивостта на цинковото покритие и може да се придаде различен цвят.

Никелиране

Никелът е сребристо бял метал с жълт оттенък. При обикновени условия в кислородна среда запазва металния си блясък, което го прави подходящ както за защитна, така и за декоративна цел.

Хромиране

Хромът е сребристо бял метал със синкав оттенък, отложен върху много гладка повърхност. Той притежава силен блясък и отражателна способност, които запазва и в кислородна среда.

Като защитно-декоративно покритие не се използва самостоятелно, а в многослойни покрития, където той е последен слой с малка дебелина.

Помедняване

Медта е светлочервен метал със силен метален блясък, който се запазва само в суха атмосфера. Рядко се използва като самостоятелно покритие, но заради доброто си сцепление с другите метали и еластичните си свойства, често се използва при многослойни покрития като междинен слой. Най-разпространеното 3-слойно покритие е Cu/Ni/Cr.

Посребряване

Както златото, така и среброто като благородни метали, притежаващи безспорни защитни и естетични свойства, чрез галванизация могат да бъдат използвани като декоративно покритие от висок клас.

Други услуги

  •  Позлатяване
  •  Байцване на детайли

Имате въпроси?

С радост ще се постараем да отговорим на тях и помогнем с избора Ви.

Направете запитване