Оборудване

За предпазване на металите от корозия са създадени различни методи, като един от тях е полагане на защитно-декоративни покрития чрез галванизация. При този метод изделията се потапят във вани с електролит и чрез подаване на постоянен ток върху повърхността на металите се нанасят еднослойни или многослойни покрития от други метали със защитно-декоративна цел като едновременно с това повишават твърдостта, износоустойчивостта и редица други свойства на повърхността, при това с възможност дебелината да се регулира много по-точно.
 
Тези предимства правят галваничните покрития предпочитано решение в металообработващата индустрия и машиностроенето.

Разполагаме със стативна и барабанска линия

   Стативната линия е изградена през 2017г. Работи на полуавтоматичен режим и дава възможност за поцинковане на детайли с габарити до 180см х 100см х 40см. Това позволява голям капацитет на работа и кратки срокове за изпълнение. Стативната линия дават възможност за нанасяне на галванични покрития върху едрогабаритни и нестандартни по форма детайли.
 
   Разполагаме и с автоматична барабанска линия, която е в екплоатация от средата на 2021г. и е изградена с компоненти на един от водещите в областта производители от Италия. Разполага с 8 барабана за Zn, 1 барабан за Cu и 1 барабан за Ni. Капацитетът ѝ към момента е 3000 кг/ден (в зависимост от спецификата на детайлите). Линията е подходяща за галванизиране на дребни детайли. Използваме основно висококачествените материали.
 
Гаранция за качеството на производствения процес дава оборудваната ни лаборатория за анализ на всички видове електролити.Извършваме постоянен качествен контрол чрез текущи измервания в самия процес на обработка с уредите на Helmut Fischer GmbH – Германия – PERMASCOPE MP0 и COULOSCOPE CMS2, които имат възможността да правят точни измервания на различни по вид покрития.

Имате въпроси?

С радост ще се постараем да отговорим на тях и помогнем с избора Ви.

Направете запитване